hús nélküli kaják 1.

2011. május 18. - pohóka

most, hogy éppen nem eszem húst, mindenféle kerülőmegoldásokra kényszerülök. a gyros eddig mindig-mindenhol kéznél volt. most, hogy nincs, boltba kell mennem mondjuk, és venni valami finomat.

lett egy új kedvenc szendvicsem, sajtvarázs a neve. de a legtöbb boltban ha szendvicset ennék, nem tudok, mert egyet se tudnak hús nélkül gyártani. nem kell a hatféle csirkés, nyolcféle ilyen-olyan sonkás...sajtosat!! szóval ez a sajtvarázs nevezetű issteni, van benne tojás meg 2 féle sajt. meg hagyma, meg pikáns szósz, ami leginkább körözött. (kép innen)

aztán van még egy kedvenc. (tekintve, hogy a rendelt 2 adag kaja hús nélkül valahogy sosem elég vacsira, rohangálhatok a boltba finomságokért). általában salátát+kenyeret+sajtot veszek. hát a budget mozzarella meg a budget saláta az nagyon menő. de nyilván nem ezek a kedvencek:)

a kedvenc a Pain Paillasse nevezetű márkának csodakenyere, az olivabogyós. úgy 400 forint, de nem lehet ott hagyni. egy kenyér, aminek Olaszország íze és illata van. mozzarellával zseniális!!
és ami a legjobb, az emberke aki feltalálta, genfi. ééés ha egy kenyérben kedvenc Olaszországom és Genfem egyesül, akkor az bizony csak kedvenc lehet.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://pohoka.blog.hu/api/trackback/id/tr682913302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.